luni, 4 ianuarie 2010

TRAIASCA NUNTA,BOTEZUL,PARASTASUL, INMORMANTAREA.......


..PROBABIL CITIND TITLUL VA VETI GANDI CA M-A LOVIT TRENUL!!!!
EI BINE ,NU--DOAR M-AM INFURIAT!DE CE?MOTIVUL ESTE FOARTE SIMPLU----AM INTRAT PE NISTE SITE-URI UNDE ERAU AFISATE ONORARIILE ARTISTILOR CARE ”PRESTEAZA”PE LA NUNTI,BOTEZURI,PARASTASE ETC.
CU STUPOARE AM VAZUT NISTE SUME CARE MI-AU TAIAT CHEFUL DE A MAI CANTA EU INSUMI LA ASFEL DE EVENIMENTE.ADICA ,MI SE PARE ABSOLUT NORMAL CA O PERSONALITATE CA ANGELA SIMILEA SAU ANDRA SAU TEMISAN SA CEARA MII DE EURO PT CA EI,DOMNILOR,CHIAR CANTA .SI NU ORICUM!!!!!!
DAR CAND VEZI MATRACUCI DE CARE NU A AUZIT NICI DRACU-SCUZATI-MI IESIREA !-CARE PE POST DE DEMO-URI ISI PUN NISTE PLEAIBACE----CA NU LE POT MACAR ZICE PE NUME(playback--na am scris cum e bine ca sa nu ziceti ca m-am tampit chiar de tot!!!)FACUTE LA MODUL CEL MAI PENAL!!!-iar am comis-o!!!)SI BEHAIND PESTE POZITIVE---asta e ,azi am o dispozitie spre a desfinta mizeriile pe care domnisoarele interpelate aici o numesc ARTA---SI MAI AU SI NNEESSIIMMTTIIRREEAA DE A CERE NISTE SUME CARE AR PUTEA FII ,EVENTUAL,CERUTE IN ACORD CU MARIMEA SILICOANELOR!!!
ADICA ,SCUMPE DOMNISOARE CU TUPEUL MARE--cred totusi ca m-a lovit trenul,vorbesc in versuri,de fapt scriu!!--CHIAR ASA DĂSTEPTE SUNTETI SA CREDETI CA SCOTIND BUSTUL IN FATA VETI DEVENI „STAR”--foods,ups!!
PAI,MAI ,STARURILOR,MIE MI-AR FII JENA SA-MI PUN UN ASEMENEA PRET!!!E DREPT-NU AM SILICOANE!!!
PANA LA URMA ,POATE CA NU SUNTETI SINGURELE VINOVATE CA „RÂDE„OAMENII DE VOI,POATE IMPRESARII VOSTRII NU MAI AU SIMTUL MASURII,SAU POATE LUMEA VA „VREA„!!!!DESI POATE PE POST DE ”TABLOAIE”CA FRUMOASE SUNTETI,NU POT CONTESTA ASTA .
DAR IN SCHIMB AM TOT DREPTUL SA CONTEST TITULATURA DE ”MUZICIENE”PE CARE V-O ATRIBUITI ,FARA A CALCA IN VIATA VOASTRA--SUNT SIGURA DE ASTA-PRIN VREO SCOALA DE MUZICA.
NU MA DAU BALENA PE USCAT--vorbesc buruienos azi,dar nu mai suport mediocritatea pe care o vad peste tot,si mai ales in domeniul muzical--DAR EU CU SCOALA DE MUZICA SI FACULTATE DE ARTE-sâc!!!!-NU MI-AM PERMIS NICIODATA SA SPUN DESPRE MINE CA SUNT „MUZICIANA„!!!!!
MUZICIENI SUNT ENESCU,STRAUSS,BEETHOVEN,VERDI!!!!!NU EU----SI IN MOD CLAR,
IN NICI UN CAZ VOI!!!!
ASA CA ,SCUMPE „ASPIRANTE„AR FII BINE SA VA VEDETI LUNGUL NASULUI SI DACA ,DE EXEMPLU -TEMISAN CERE 2000 DE EURO--VOI SA NU FACETI CAZ DE SILICOANE SI SA CERETI 2100,ASA DE A NAIBII!!!
PANA LA URMA SITA CERNE,PUBLICUL DECIDE,DAR MAI VREAU SA CRED CA POATE PRINTRE SILICOANE,JOLIDOANE,BOTOX SI BLUGI RUPTI IN ....-vai,ce era sa spun!-AVETI DECENTA SA CASTIGATI UN BAN FACAND ALTCEVA!!!
DE EXEMPLU,BOCITOARE LA INMORMANTARI ,CA VA DATI SEAMA CE AR PLANGE CEI AFLATI IN SPATELE VOSTRU CAND V-ATI APLECA SA JELITI MORTU CU SILICOANELE PRELINSE PE MARGINEA SICRIULUI SI CU BOTOXUL DIN ..-era sa spun bot-GURITA ,SI NU DE DORUL DECEDATULUI CI A BLUGILOR VOSTRII!
SI AM AUZIT CA SE PLATESTE BINE!!!AM AVUT EU O COLEGA CARE MI-A ZIS....

PAI NU AR FII MAI BINE ASA ,DECAT SA RISCATI SA PLECATI CU SARMALE IN CAP IN LOC DE BANI IN BUZUNAR????
ASA CA,RESPIRATI PROFUND ,”MUZICIENELE LU PESTE” SI DACA PUTETI SPUNETI-MI SI MIE CE ARE LA CHEIE LA DIEZ MAJOR???HI,HI,HI
STIU EU CE STIU....HI,HI,HI
SI APROPO-EU MERG LA NUNTI CU 1000!!!! de euroi!!!!
ASA ,SA VA CRAPE BOTOXU DE CIUDA!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu