duminică, 25 aprilie 2010

DESPRE TEATRU...

TEATRUL A FOST PRIMA MEA DRAGOSTE . DUMNEZEU MI-A AJUTAT SA POT AJUNGE UNDE MI-AM DORIT--    SA LUCREZ INTR-UN TEATRU. DAR CU SIGURANTA NU DUMNEZEU,CI OAMENII AU FOST ACEIA CARE NU SI-AU MAI DORIT UN TEATRU IN DEVA!
NU CONTEAZA CUM---E PREA DUREROS  SA REMEMOREZ CELE INTAMPLATE--DAR TEATRUL `NOSTRU` NU MAI E!!!!
SI CEL MAI TARE MA DOARE MINCIUNA----PROMISIUNEA DESARTA CA TOTUL VA REVENI LA NORMAL.CAND?---NU SE STIE!CUM?----MISTER!
CE MA FACE SA SCRIU DUPA UN AN DESPRE CEA MAI NEAGRA PERIOADA DIN VIATA MEA PROFESIONALA(si cu siguranta si a colegilor mei)ESTE PERPETUA MINCIUNA!!
POT SA SPUN ,CU SUFLETUL MAI INDURERAT(daca se poate mai mult ) CA MINCIUNA DOARE CU ATAT MAI MULT CU CAT E SUSTINUTA CU VEHEMENTA DE CEI CARE AU PUTEREA DE A SCHIMBA CEVA!
DACA ACUM UN AN ATI REUSIT CE NU CREDEAM SA TRAIESC--DESFINTAREA ,NU NUMAI  A UNEI INSTITUTII CI A TRECUTULUI SI PREZENTULUI(la acel moment) A ZECI DE ARTISTI,SINCER IMI ESTE NU GREU,CI APROAPE IMPOSIBIL SA CRED CA VETI REUSI SA REDATI VIATA ATAT SCENEI DEVENE CAT  MAI ALES ARTISTILOR PE CARE I-ATI `LEPADAT`CA PE NISTE `RUFE` MURDARE!
SA DEA DUMNEZEU SA MA INSEL,DAR CU TOATA TARIA DE CARE SUNT CAPABILA(si credeti_ma ca sunt!!!!!)NU MAI CRED IN NIMIC DIN CEEA CE SE SPUNE!!!!
VORBA ACEEA----`DRUMUL SPRE IAD E PAVAT CU INTENTII BUNE`!!!!!!
ASA,CA IN IAD SAU IN RAI----NUMAI DE NOI DEPINDE! EU AM INTELES ,POATE MAI DEVREME DECAT ALTII,CA DRUMUL INTRERUPT AICI ATAT DE DUR SI NEMILOS POATE CONTINUA..........POATE NU LA FEL,POATE NU AICI!
DAR CU SIGURANTA IN LUMEA ASTA MARE CINEVA ,CANDVA VA INTELEGE SI APRECIA UN SUFLET DE ARTIST.........
TEATRUL ,INCOTRO? NUMAI DUMNEZEU STIE!
EU ,ARTISTUL ----INCOTRO?NUMAI INAINTE!!!!!
SI POATE UNDEVA ,CANDVA,SE VA NASTE UN TEATRU CARE SA FIE MANDRU DE ARTISTII SAI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu