sâmbătă, 17 martie 2012

Împlinire

 AM reușit!!!! Am reușit un lucru mare....am reușit să ``iau`` rolul jurnalistei din ``MOartea accidentală a unui anarhist`` de Dario Fo pus în scenă la Teatrul de Artă Deva de regizorul Kemal Bașar!!! Un succes cu atât mai mare cu cât este singurul rol feminin din piesă,cu cât concurența pt obținerea acestui rol a fost acerbă,cu cât regizorul este atât de cunoscut etc.Dar cel mai important lucru pt mine este BUCURIA că voi juca din nou....și nu oricum,și nu lângă oricine...Împlinire profesională -ce mi-aș mai putea dori? Poate...să mă ajute Dumnezeu să dau ce e mai bun din  mine....să pot face face provocării. Sunt cu atât mai ``under presure`` cu cât îmi doresc să nu o dau în bară,să reușesc să fiu la nivelul partenerilor mei de scenă - Sebastian Marina ,Doru Presecan,Cătălin Mareș,Adrian Anghel , Răzvan Vicoveanu.
Și .....neapărat ne vedem la premieră în data de 6 aprilie 2012 la Teatrul de Artă DEva..
``Moartea accidentală a unui anarhist`` -regia Kemal Bașar ....
AM REUȘIT!!!!

2 comentarii:

  1. Aseară, Roxana, mă gândeam să te sun pentru a te invita la o Duminică...Aici n-am deschis de câteva zile...mai mereu sunt pe site-urile literare.Şi tot aseară mă gândeam că mi-e dor de un spectacol de teatru şi-ar fi cazul să-mi las poezia şi scrisul şi să-mi bucur sufletul la Teatrul de Artă...
    Mă bucur din suflet pentru tine, căci ştiu (de două săptămâni doar) cum e să-ţi vină s-o iei la fugă să te ascunzi de atâta...bucurie!
    Acum, citindu-ţi "starea de floare", cred că e mai bine s-aşteptăm premiera şi-un posibil interviu imediat după...
    Succes deplin !

    RăspundețiȘtergere
  2. ah, am uitat...
    http://reteaualiterara.ning.com/profiles/blogs/mucenici

    RăspundețiȘtergere