luni, 25 februarie 2013

Calitatea se plateste

Dupa cum spune titlul- calitatea se plateste! INTOTDEAUNA! Asa cum mergeti la mall si cumparati ce e mai bun -de multe ori la preturi exorbitante-sau dati o gramada de bani pe niste boarfe ( scuzati cuvantul) de rahat -si faceti acest lucru numai pt ca `` sunt de firma``-asa trebuie sa fiti gata sa platiti calitatea.
Nu cantitatea ,nu ``firma`` ci CALITATEA! Bag de seama ca toti mai multi incearca sa cumpere servicii de calitate la pret de ``second hand``...ei bine cu mine nu merge.Nu trimit un cd cu mine la evenimente sau spectacole,nu fac play-back,nu o trimit pe sora-mea sau pe mama in locul meu la prestat.Deci nu accept rahaturi de genul-`` da` la aia ati fost cu atat!``.Cine doreste sa lucreze cu mine trebuie sa stie de la inceput ca NU FAC RABAT! IN primul rand nu fac rabat la CALITATE,nu cer averi dar nu accept firimituri si chiar ma simt jignita cand cineva crede ca -in lipsa de altceva-as putea sa cant pe pupe!
Sunt un artist serios ,nu fac pe diva NICIODATA dar nici nu sunt pres...in fata NIMANUI!
Calitatea se plateste iar negocierea se face plecand de la aceasta premiza. Ofertele de pret se fac in functie de solicitarile dv si sunt de bun simt .Pt a solicita oferta de pret ma puteti contacta prin email pe adresa roxanaolsanschi@ymail.com sau la tel 0724473196.Pt cei interesati mai puteti citi si http://roxanaolsanschi.blogspot.ro/2011/09/principii.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu