sâmbătă, 13 martie 2010

BUN RAMAS...

Când se întâmplă ca oamenii de lângă noi să plece pur și simplu din viața noastră suferim.Dar eu pot să spun că „pierderea „mea este pt oamenii din ROMÂNIA și nu numai -un câștig !
Azi un om pe care l-am avut alături 20 de ani și-a luat zborul,zbor la care visa tot de atunci.Deși recunosc că doare puțin pot să spun cu mâna pe inimă că l-am susținut în cei 20 de ani trecuți să nu iși uite țelul.
Și iată că DUMNEZEU și-a întors fața și către el și ceea ce iși dorește de atâta amar de vreme e pe cale să se petreacă.
E ceea ce merita dar nu s-a putut împlini până acum din varii motive.
Ideea e simplă-precum puii pleacă la un moment dat din cuibul părintesc pt a-și construi propriul drum ,tot așa vin astfel de momente în care cei pe care i-ai avut lângă tine pleacă pt a fii fericiți și împliniți!
Deși cred că simte durerea îi spun doar atât---CAPUL SUS,DU-TE NUMAI ÎNAINTE,ȘI CU SIGURANȚĂ NU VEI FACE DECÂT CEEA CE ESTE CEL MAI BINE PT TINE!
ĂSTA E UN MOMENT PESTE DACĂ TRECI PUR ȘI SIMPLU FĂRĂ SĂ-L SIMȚI ȘI SĂ-L TRĂIEȘTI DIN PLIN,O SĂ IȚI PARĂ RĂU TOATĂ VIAȚA!
Dacă am învățat ceva de-a lungul vieții mele---AM ÎNVĂȚAT SĂ NU IMI PARĂ RĂU DE CE AM FĂCUT CI DE CEEA CE NU AM FĂCUT.Așa că ,FLORINE,ÎNTINDE-ȚI ARIPILE ȘI ZBOARĂ!!!!!
A ta prietenă de o viață,ROXANA

2 comentarii:

 1. Doamne... cat mi-as dori sa inteleaga ce-i spui!!! Mi-as dori, ca aripile acestea despre care ii vorbesti tu, sa-i creasca din suflet, sa invete sa zboare de DRAGUL LUI, a vietii pe care o poarta sub aceste aripi, sa se bucure de fiecare falfaire a lor si de fiecare pisc cucerit... Doamne, cat mi-as dori ca o lume intreaga sa asculte glasul sufletului meu, nu doar ingerii... Te imbratisez Roxana!

  RăspundețiȘtergere
 2. prietenia dintre voi a fost si este puternica.
  acest bun ramas se refera doar la anumite aspecte ale colaborarii dintre voi.
  multe au fost in vietzile voastre in acesti 20 de ani si multe vor mai fi. sunt convinsa.
  ii doresc alaturi de tine roxana, drum lin si ascendent
  cu mult drag sanda

  RăspundețiȘtergere