luni, 25 noiembrie 2013

Cântăreț sau....„activitate„

Toata lumea se visează `` Vocea României `` sau X Factor sau măcar un român cu `` talent``.Fraților!!! Luați-vă oglinzi,ascuțiți-vă urechile și depășiți faza!!!! Toata lumea cântă ,e talentată,participă la concursuri etc-Unii chiar nu realizează că există o linie foaaaarteee fină între a fii dedicat și a fi penibil.Îndrumătorilor care iși bat efectiv joc de copiii pe care ``îi pregătesc`` și îi trimit în gura lupului doar ca să aibă dânșii ``activitate`` le declar RĂZBOI!!!
 CUCOANĂĂĂĂĂ nu poți trimite copii total nepregătiți la festivaluri!! Nu numai că îi faci de râs dar te faci și dumneata de rîs într-un mare fel! Nu iți bate joc de sufletele copiilor care vin cu inima deschisă la dumneata sperând că îi vei transforma în staruri-așa cum văd ei la TV!!!Dacă au stofă muncește cu ei până aveți rezultate...da, știu -asta poate însemna ANI de muncă! Dacă sunt vai de mama lor nu le da speranțe deșarte promițându-le că vor ajunge pe marile scene ale lumii când ei -săracii-de abia îngînă 2 cântecele ...MUNCEȘTE CUCOANĂ CU EI PÎNĂ MERITĂ SĂ AJUNGĂ EI PE SCENE ȘI DUMNEATA SĂ TE NUMEȘTI ``PROFESOR``!!!
Copiii cărora li se spune de la început adevărul vor trece mai ușor peste și se vor reorienta.Dacă promiți avioane s-ar putea ca vreun părinte să-ți ceară socoteală într-o zi.....și poate chiar mai repede decît crezi. Dacă eu eram părintele vreunui copil dintre cei aduși ca vitele la ``concurs`` și cărora le-ai dat ocazia să se simtă  penibili,jenați și rușinați -nicidecum artiști-sigur opream mascarada și te ``spălam `` bine. Nu vă mai bateți joc de sufletele lor! Ajutați dacă puteți dar nu faceți rău pt că vă trebuie la dosar`` activitate„!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu