miercuri, 24 septembrie 2014

Lehamite.....

Mi-e scârbă,lehamite de „actul cultural„ promovat în nenorocirea asta de țară.
De fapt săraca țară nu e de vină că noi-cei coborâți din baobab o populăm....Nenorociți suntem noi , nu ea....ea ne „adăpostește„,doar atât...dar de ce dracu ne-am refugiat toți nebunii aici ,asta e întrebarea...Cred că din cauză că mediul e prietenos cu tâmpiții, țațele ,leprele și jegurile umane.Așadar ce draci m-au apucat iar.......eheheeeee boală veche.....„Actul cultural„ și cei care trăiesc din , pentru sau după .....Mi-au ajuns ficații în gât și nu mai pot!!!!!Nu mai pot să văd și să aud toate nebuniile ,nu mai vreau să mai stau în lăturile ALTORA!!!!! vreau să mă calmez și să cercetez ( e,pe naiba!!) ce naiba se întâmplă...Jeguri umane-„profesioniști  „spun pe ici și colo „părerea „ lor eminentă despre orice....Și noi,turma ,ne uităm în gura lor!!!! MĂI!!!! Treziți-vă,frați și surori primate!!!! NOI-și eu sunt în categoria asta!!!-suntem mulți ,ei NU!!! doar dacă noi uităm sau ne-au îndobitocit  ei așa de tare încât chiar că locul nostru e în baobab.....Protestez împotriva „talentaților „în orice,împotriva oamenilor care vând produse culturale ca pe banane pe tarabă,împotriva curvelor care au ajuns peste noapte promotori ai „gusturilor alese„„.....HAI ,SICTIR!!!!!!
Țară de nenorociți care vă bateți joc de visele tinerilor care încă mai cred că pot răzbi prin talent,și nu culcându-se cu vreun producător!!!!
Țară de maneliști nespălați care dați cu piatra în valoare pentru ca nu face rating!!!!
Țară de inculți care vă faceți că faceți!!!!! dar .... NU MAI POT!!!!! VOI încercați să ne  călcați în picioare în fiecare zi-cu nonșalanță....cu rânjetul pe față!!!!! IOI,dar cum v-aș mai da eu ceea ce vă trebuie!!!!!!!!DAR VA VENI ȘI ZIUA în care .........
 Vă urăsc și vă urez NUMAI DE BINE!!!! Așa să vă ajute Dumnezeu!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu