luni, 15 decembrie 2014

Ce sarbatorim???

Vine Craciunul si parca toata lumea o ia razna. Aglomeratie la brazi,la mancare,la cadouri-zici ca au intrat zilele in sac. Lumea e nebunaaaa,cumpara de toate (chiar daca SIGUR nu are nevoie de 5 bax-uri de hartie igienica-poate doar daca are hotel! )in cantitati industriale,se termina lumea dom`le!!!Daca te uiti in parcarile marilor magazine -nu ai loc sa azvarli un chibrit,asa nebunie este!!! Si pt ce? -Mancati cu 3 guri de Craciun? Vine Apocalipsa si aveti nevoie urgenta de zeci de litri de ulei,bere,suc,apa si ce alte chestii lichide mai gasiti?De unde aveti fratilor bani sa cumparati zeci de kg de carnati,slanini,cartabosi,jumeri si alte ``porcarii`(in sensul ca provin de la porc)??? Parca ieri va dadeati de ceasu` mortii ca nu aveati bani de paine si acum faceti CAR_uri pt ``masa de Craciun``?????  
Voi sunteti normali???? Pai mancati ca porcii,ajungeti la urgente cu toxiinfectii alimentare ca ati bagat in voi ca in spital,si va mirati ca peste 1 saptamana IAR nu mai aveti bani de paine? Pai despre asta e vb de Craciun??? Despre cata crapelnita puteti ingurgita si cata aruncati dupa ce nu mai puteti sa respirati de atata mancare????
Unde e Craciunul cald,cu colinde,miros de cozonac si LINISTE in suflete? Unde sunt colindatorii ? Acum ne colinda Salam si Guta de pe la combinele vecinilor manelisti.....Nu mai pot veni copiii la colindat ca ``avem interfon sa nu intre hotii``!!! Da` manelistii de ce naiba au intrat????Unde Imi sunt colindatorii care cantau de rasunau blocurile de armonie? Unde?..Probabil in vreun club....imi spune fiica-mea ca asa e acum....Petreci Craciunul in club ca e ``trendy``,nu acasa cu familia si prietenii ca altadata `` ca nu mai e la moda``. CRACIUNUL nu mai e la moda???? Familia nu se mai poarta? Bucuria copiilor care descopera micile daruri de sub brad nu mai conteaza???? 
NU.
Conteaza sa alergam dupa mancare  sau chestii inutile-`` ca nu pot face Sarbatorile fara noul S4,draga!!!``Urate vremuri am ajuns.....nimeni nu mai tine minte de ce e sarbatoare..
Prietenii au disparut, s-au evaporat in lumea lor,vremurile s-au schimbat,colindatorii sunt piese de muzeu.....Si atunci va intreb-Ce mai sarbatorim?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu