luni, 20 iulie 2015

Comportamentul la evenimente PARTEA I

De mult timp mă abțin să nu scriu ce urmează să scriu.....Probabil că par o frustrată, probabil că sunt. Când văd nesimțirea din jur mă apucă frustrarea,ce să fac?! Poate e timpul ca cineva să spună anumite lucruri , pe care credeam că nu e nevoie să le spui ,că doar toată lumea le știe,nu? Ei bine,se pare că nu le știe sau chiar dacă le știe nu le respectă. Pentru ca noi ,oamenii,să putem trăi în liniște și armonie avem nevoie de reguli. Regula bunului simț e depășită, cică...Serios?????? Unii dintre noi se cred mici Dumnezei doar pentru că....așa se cred ei...și datorită BMW-ului, a cefei late sau pur și simplu a nesimțirii!!!!
 Cum trebuie să te comporți la un eveniment?
1.Tanti,ai grijă,te rog,să nu vii cu eticheta pe talpa pantofilor....se vede dacă sunt noi,de calitate,etc,nu trebuie să o porți la vedere.
2.Domnul meu,dacă participi la eveniment și te îmbeți ca porcu nu prea mai arăți a domn. Dacă te și comporți ca un  mamifer domestic omnivor, cu capul de formă conică, cu botul alungit, cu corpul acoperit cu păr aspru, scurt și relativ rar, crescut pentru carnea și grăsimea lui înseamnă că EȘTI!
3.Stimați invitați ,mancați și beți ce vi se oferă!!!! Dacă nu vă place alegerea gazdelor, ne pare sincer rău. Dar dv dați dovadă de proastă creștere când începeți să vociferați că nu aveți Jidvei pe masă ci doar JB. Poate atât și-au permis, la asta v-ați gândit?
4.Veniți cu inima deschisă la eveniment! Dacă ați decis să participați,indiferent că e „ obligație„ sau nu-simțiți-vă BINE!!!! De dv depinde!
5.Dacă folosiți toaleta ,trageți NAIBII APA!!!!!! Și spălați-vă pe mâini!!!!!!!!! Nu vă urcați pe vasul de toaletă ca maimuțele în baobab!!!! Stergeți mizeria din urma dv,că  m-am cam saturat să fiu tot eu cea care intră după vreo duduie aranjată nevoie  mare și să vomit de scărbă ca VACA (scuze,dar nu mai rezist!) nu a tras apa dupa ce a tras vreo 2 plutitori .....(pt cine nu stie ce sunt plutitorii -folosiți-vă imaginația!!!)
6.Nu răsăriți langă Dj la 3 minute după ce ați intrat în sală să îi spuneți (pe un ton arogant,evident,că doar v-ați deplasat ceafa lată și lanțul aferent până la el!) că vreți manele.Poate gazda NU VREA și ea îl plătește!!!!
7.Nu insistați (după 10 beri) să ne cântați ceva -că sunteți mătușa/unchiul/verișoara/amanta/bunica etc . Iar dacă totuși o faceți încercați să fie SCURT!
8.Nu căutați nod în papură pentru că .......plouă afară... Dacă nu vă simțiți bine,mai bine vă retrageți decât să stricați seara altora.
9.Nu veniți în blugi trei sferturi  (chiar dacă ați dat pe ei 500 euro!) și cu espadrile albe la nuntă.
Chiar dacă aveți un Rolex și un Rolls-Royce Phantom nu e suficient. Îmbracați-vă adecvat evenimentului,că doar nu mergeți  la o bere la terasă!!
10.Încercați să fiți ...OAMENI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu