joi, 3 septembrie 2015

Sunt artist! Și mi-a ajuns...

Hmmm...e ușor să vorbești de activitatea artistică a Teatrului devean când nu ai fost nici măcar o dată la vreun spectacol....
Să fie f clar! De 21 de ani aceiași poveste..M-am scârbit definitiv!!!! Teatrul din Petroșani are 70 de angajați, buget cu aproape 10 miliarde  vechi mai mare, autobuz propriu,condiții.
Eu și colegii mei ce dracu avem??? Și cu ce sunt eu vinovată pt nereguli? Întrebați-mă de artă ,de spectacole ,de activitatea artistică ``neimpresionantă``, nu de șmenuri !!!! Da, îmi aduc de acasă și acum ca și acum 20 de ani de acasă costume, plec cu mașina proprie în turneu, fac ce pot ca să mergem înainte..ȘI? cineva ,acolo sus,  trage concluziile.....
`` Activitatea artistică nu este cea pe care mi-o doresc privind contribuţia pe care o aduce teatrul din Deva judeţului nostru``...Miros șmenuri mult mai mari decât văd în presă ..Da ,am curaj să spun public că Teatrul din Deva  trăiește prin producțiile sale, prin sudoarea a câțiva nebuni care nu vor să ne transformăm în cămin cultural. Cine greșește să plătească ,nu noi,nu devenii,nu iubitorii de teatru. Acest teatru e aici de atâția ani pt un singur scop-pentru oameni, pt îmbogățirea vieții culturale, pentru servicii artistice de calitate - nu e vina mea că încercați să îl deturnați!
Și ,fără  a încerca să atac pe nimeni,ÎN acest Teatru se va face TEATRU ,nu muzică populară!!! ȘI ÎMI ASUM PUBLIC EVENTUALELE `` neplăceri`` create de adevar!
A,am uitat să mă semnez-Roxana Olșanschi ARTIST,nu recuziter!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu