sâmbătă, 14 noiembrie 2015

Comportamentul la evenimente partea a II-a

Am crezut  că  http://roxanaolsanschi.blogspot.ro/2015/07/comportamentul-la-evenimente-partea-i.html prima parte a cuprins cam tot, dar viața mă învață că nu e așa.Așadar ce mai e de spus? O să mă refer la invitații needucați  și (uneori ) cei care te cheamă la un eveniment. Tu,ca prestator,pornești de la premiza că beneficiarul își dorește cu adevărat ca TU sa vii la evenimentul dumnealui/dumneaei.  Hm,dar ce te faci când ajungi la locul cu pricina și te trezești cu niște primate care au un singur gând-să se distreze nu cu tine ci pe seama ta.
Păi ai două variante
1.conform contractului te afli (DIN VINA BENEFICIARULUI) în imposibitatea de ați desfășura activitatea-pentru că TU AI venit dar nu poți presta (că nu ți-ai semnat condamnarea la bătaie de joc,ci un contract  !) el PLĂTEȘTE nesimțirea  ( a sa sau a invitațiilor ) și achită INTEGRAL valoarea contractului pe care TU l-ai respectat
2.Taci și înghiți nesimțirea și te descurci cum poți.
NU vă recomand nr 2! Nu de alta,dar nesimțirea unora este  mult prea mare ca să suporți un jeg uman pentru bani! Așadar,faceți contract!!!! de fiecare dată! Și respectați-vă partea și nu acceptați compromisurile! Ești o primată coborâtă din baobab? PLĂTEȘTI pentru asta! Și ,dacă considerați  că jignirile nu pot fi „„plătite„ doar cu  banii prevăzuți în contract, stipulați și  eventuale daune morale.
Să văd eu dacă le mai arde maimuțelor maneliste să se joace cu vreun artist!
Și mai știți ceva ? NU totul pe lumea asta se cumpără cu bani!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu