joi, 30 iunie 2011

''Burtiplici şi Tontonici''...reloaded!!!!!

Am revenit la spectacolul care nu demult a avut premiera- ''Burtiplici şi Tontonici''-pentru câteva date suplimentare.Acest spectacol este realizat în întregime de cei implicaţi -adică Roxana Olşanschi (subsemnata) în rolul Burtiplici ,Radu Pavel în rolul Tontonici şi Mihai Panaitescu -regizor.Ce înseamnă mai concret acest lucru?Subsemnata a scris textele melodiilor şi a compus efectiv muzica (aranjamentul muzical îi aparţine lui Marci Costa),iar împreună cu Radu P.şi Mihai P. am realizat în întregime scenariul spectacolului.
Cei prezenţi la spectacolele noastre din turneul realizat prin judeţ au apreciat munca noastră şi de aceea m-am simţit datoare să le mulţumesc pentru susţinere,pt aprecieri şi mai ales  pt faptul că ne-au primit cu inima deschisă.Pozele care urmează sunt mai grăitoare decât 1000 de cuvinte.....












Aşadar ''Burtiplici şi Tontonici ''revin din toamnă în faţa micilor şi mai marilor spectatori!!!!Pînă la toamnă,dacă vă este dor de noi puteţi să vă aduceţi aminte de noi privind aceste fotografii realizate de Mihai Panaitescu .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu