marți, 27 septembrie 2011

Îmi plac oamenii

Îmi plac oamenii ....majoritatea.Sunt dependentă de oameni ....de calitate.Încerc să am în jurul meu oameni.....buni. Evit ,pe cât pot,să mă amestec cu oameni....de alt fel...
Am reușit să înțeleg cum funcționează oamenii:vor să fie fericiți,bogați,frumoși și veșnic tineri...
Eu am reușit să îi înțeleg....cred.
Dar poate că nu mă fac la rându-mi înțeleasă.....
Îmi plac oamenii..dar nu îmi plac profitorii.Îmi plac oamenii ...dar nu îmi plac trădătorii.Îmi plac oamenii..dar nu îmi plac mincinoșii.Îmi plac oamenii ...dar nu îmi plac lașii.Îmi plac oamenii...iar 1-2 exemplare nereușite nu vor putea să mă determine ....să nu îmi placă oamenii.
Nu trăiesc în junglă-dar uneori așa parcă e...o junglă cu câteva maimuțe ( mici,amărâte .care nu deranjează și nu sunt deranjate decât poate de tânțari!),câțiva urangutani (puțin mai mari și nu chiar inofensivi!),vreo 2 bucăți de boa (periculoase rău,dar fiind așa de mari reușești să te ferești !)vreo 10 anofeli leșinați (că nu au mai supt de mult sânge!și multe cobre.
Ce dracu fac ele în junglă,nu știu....că mi se pare că-s cam departe de „habitatul„ natural....
Mă rog....multe vietăți întâlnești în jungla mea....Câte o potaie rătăcită își găsește sfârșitul după ce cobra i-a ieșit în cale.Un anofel epuizat de atâta „bâzâială„ mai are puterea să deranjeze liniștea ,dar mai rar.
Nu de alta dar cobra regală e prin preajmă......Și în lipsă de vreo maimuță poate și un anofel poate reprezenta o captură pe panoplia cobrei regale.
Dar iată că în jungla mea este și o mangustă.Cobra știe și se ferește la rându-i .....
Pentru ea,pentru cobra regală EU pot fii mangusta...dacă vreau.
Dar mie îmi plac oamenii.....nu cobrele.Deci prefer să rămân printre ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu